DE HILDENBERG APPELSCHA

Buitenplaats De Hildenberg te Appelscha
Op één van de mooiste plekken van Nederland hebben wij onze 6 persoons recreatievilla in Appelscha te huur. Rust en ruimte op villapark “Buitenplaats de Hildenberg” waar luxe villa’s tussen de holes van de golfbaan zijn gebouwd en grenzend aan de staatsbossen.

Het park ligt in het prachtige Drents Friese Wold. Het staat bekend als één van de grootste en meest waardevolle natuurgebieden in Nederland. Volgens HP/De Tijd één van de mooiste plekken van Nederland. Een gebied om heerlijk te wandelen en te fietsen.

Hier vindt u rust en ruimte. Het wordt er ‘s nachts nog echt helemaal donker.

Het park heeft een sfeervol restaurant met groot terras en er is een speeltuin en een overdekte speelhal voor de kinderen. Op loopafstand (300m) ligt het  verwarmde openluchtzwembad. In de nabije omgeving zijn diverse toeristische attracties.

Het Park
De villa’s liggen tussen de 9 holes golfbaan. U kunt zo de deur uitstappen en gaan golfen. Er is een overdekte drivingrange en een clubhuis. De golfbaan kent diverse hoogte verschillen en waterpartijen. U kunt hier ook terecht als starter. Er zijn diverse oefenfaciliteiten en mogelijkheden om golfles te nemen of een GVB te halen. (Golf Vaardigheids Bewijs).

Buitenplaats De Hildenberg ligt net buiten Appelscha, op een prachtige locatie met het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold naast de deur. Hier op de grens van Friesland en Drenthe ligt een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland, waar u urenlang kunt wandelen en fietsen.