ZALTBOMMEL

Binnenkort vindt u hier meer informatie over onze studie naar haalbaarheid huisvesting in Zaltbommel. Ook een dergelijk huisvestingsvraagstuk? Neem gerust contact op, vul het contactformulier in of bel met projectmanager Bas van der Steen. Zijn nummer is 06 – 10 66 70 12.

WOLVEGA

Binnenkort vindt u hier meer informatie over studie naar haalbaarheid huisvesting in Wolvega. Ook een dergelijk huisvestingsvraagstuk? Neem gerust contact op, vul het contactformulier in of bel met projectmanager Bas van der Steen. Zijn nummer is 06 – 10 66 70 12.

HOORN

Binnenkort vindt u hier meer informatie over ons studie naar haalbaarheid huisvesting in Hoorn. Ook een dergelijk huisvestingsvraagstuk? Neem gerust contact op, vul het contactformulier in of bel met projectmanager Bas van der Steen. Zijn nummer is 06 – 10 66 70 12.

LCR CENTER ROLDE

LCR CENTER ROLDE Het Center Het LCR Center (Life Change Recovery Center) wordt het behandel- en herstelcentrum in Noord Nederland voor mannen en vrouwen, die op de één of andere manier in een crisissituatie terecht zijn gekomen, daar zelf weinig invloed op uit kunnen oefenen en vaak door omstandigheden niet in staat zijn om hier…

LDH TURFMARKT GOUDA

LDH TURFMARKT GOUDA Reliplan is ingeschakeld om de verkoopbaarheid van het pand aan de Turfmarkt 111 te Gouda te onderzoeken. Hiervoor Reliplan De Iqta Groep een opdracht gegeven om een Quick Scan uit te voeren naar de functionele mogelijkheden en verkoopbaarheid van het pand en de financiële consequenties daarvan. Het resultaat van de Quick Scan…